Zanimivosti

Katere vrste Kamagre poznamo?

Vrste Kamagre
Mirko
Avtor: Mirko

Kamagra ni na voljo le v obliki tablet, ampak tudi v obliki gelov, šumečih tablet in žvečilnih bonbonov. Spodaj predstavljamo različne vrste Kamagra. Delovanje izdelkov Kamagra se začne 30 minut po zaužitju in traja najmanj 4 ure. Večina bolnikov lahko ta izdelek jemlje vsak dan.

1. Kamagra Gel (Oral jelly)

Kamagra Oral Jelly je vrsta zdravila v obliki gela oz. želeja z učinkovino sildenafil, ki se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije. Delovati začne v 15 minutah po zaužitju, kar je veliko hitreje kot druga podobna zdravila sildenafil citrat (npr. Viagra). Kamagra Oral Jelly deluje 4 do 5 ur.

Vsaka vrečka Kamagra Oral Jelly ima drugačen okus: na voljo so okusi jagode, ananasa, češnje, pomaranče, mete, limone, manga, vanilije, Coca-Cole. Priporočeni dnevni odmerek je 100 mg, kar je natanko ena vrečka. Priporočenega dnevnega vnosa ne smete preseči.

Med jemanjem zdravila ne pijte alkohola, saj lahko to povzroči padec krvnega tlaka in neprijetne stranske učinke.

2. Šumeče tablete Kamagra

Kamagra šumeče tablete so zelo priljubljene pri moških, ki jim okus navadnih tablet ni všeč. Jemanje je zelo preprosto, samo raztopite šumečo tableto v kozarcu vode in jo popijte.

Odmerek šumeče tablete je 100 miligramov na dan, tega odmerka ne smete preseči. Šumeča tableta kot tudi Kamagra gel začne delovati 15 minut po zaužitju in traja do 7 ur. Trenutno obstajajo samo šumeče tablete z okusom pomaranče.

3. Kamagra žvečilni bonboni

Žvečilni bonboni Kamagra so novost na trgu in postajajo vse bolj priljubljeni zaradi enostavne uporabe.

Tako kot drugi izdelki Kamagra začnejo delovati 15 minut po zaužitju in bodo delovali približno 3 do 4 ure. Na voljo so v štirih različnih okusih: jagoda, pomaranča, banana in ananas. Vsak žvečilni bonbon je na voljo v odmerku 100 mg.

4. Super Kamagra tablete

Tablete Super Kamagra poleg učinkovine sildenafila (100 mg) vsebujejo 60 mg dapoksetina. Je spojina, ki preprečuje prezgodnjo ejakulacijo pri moških. Tablete je treba vzeti eno uro pred spolnim odnosom, njihovo delovanje bo trajalo od 8 do 10 ur.

Zanimivo je, da je po raziskavi kar 90 % moških povedalo, da lahko bolje nadzorujejo ejakulacijo, kar je bistveno povečalo kakovost njihovega spolnega odnosa.

5. Kamagra Gold tablete

Kamagra Gold so tablete, namenjene moškim, ki si želijo intenzivnejšega orgazma ter ostre in trdne erekcije. Odmerek tablet Kamagra Gold je 100 mg in jih je treba vzeti 45 minut pred spolnim odnosom. Kamagra Gold tablete delujejo približno 6 ur.

O meni

Mirko

Mirko

Moje ime je Mirko. Najrašji imam potovanja in fotografiranje dragocenih trenutkov.