Zanimivosti

Katere stranske učinke ima Kamagra?

Bolecine-v-glavi
Mirko
Avtor: Mirko

Ko se zaradi erektilne disfunkcije moškemu malodane podre svet in išče rešitve, se med prvimi in najbližjimi pojavijo preizkušeni izdelki, ki so pomagali že več kot milijonu moškim po celem svetu. Gre za izdelke pod blagovno znamko Kamagra.

Na voljo je več vrst izdelkov: od tablet in gela do žvečilnih bombonov ter šumečih tablet, ki se raztopijo v vodi. Izdelki so vsi po vrsti enostavni za uživanje in jih imamo lahko vedno na dosegu roke. Ker od trenutka zaužitja do reakcije navadno mine manj kot pol ure, je jasno, od kod ta priljubljenost.

Ali jo lahko uživajo vsi?

Podobno kot pri zdravilih za različne vrste tegob, je tudi pri Kamagri mogoče najti kak stranski učinek, toda o hujših doslej še niso poročali. Zdravila in prehranski dodatki, ki vsebujejo snov sildenafil, so učinkoviti pri odpravi motenj erekcije, ker razširijo žile na ustreznih mestih in omogočijo boljši pretok krvi.

Sildenafil za erekcijo

Sildenafil omogoči boljši pretok krvi v penis in tako omogoči erekcijo.

Bolniki, ki se spopadajo s katero izmed kroničnih bolezni in še posebej z boleznimi srca in ožilja, morajo biti pri jemanju tovrstnih zdravil še posebej previdni. Najbolje se je o tem posvetovati z osebnim zdravnikom, nikakor pa ne gre jemati več različnih izdelkov hkrati.

Kaj pa stranski učinki?

Navadno do stranskih učinkov ob jemanju Kamagre ne prihaja, če pa, so pa ti precej blagi in hitro izzvenijo. Eden pogostejših je morda glavobol. Tega običajno sproži nenadno povečanje dušikovega oksida v telesu, proti glavobolu pa ukrepamo tako kot tudi sicer.

Ta se načeloma lahko pojavi pri vseh zdravilih in dodatkih za odpravo težav z erekcijo. K sreči gre zgolj za prvoten odziv telesa na spremembo, na katero pa se sčasoma privadi in kljub nadaljnji uporabi tovrstnih izdelkov potem glavobolov ni več, ali pa se ti pojavijo v manjšem obsegu.

Bolečine in težave s prebavo

Lahko se pojavijo tudi kakšne bolečine, še posebej v križu, pri čemer velja dodati, da ne gre zgolj odpravljati bolečine s protibolečinskimi tableti. Včasih je lahko bolečina sprožena povsem zaradi drugega vzroka, zato se je o tem dobro pogovoriti s svojim zdravnikom.

Ob jemanju Kamagre lahko pride tudi do manjših nevšečnosti s prebavo. Pojavi se lahko bolečina v želodcu, tudi diareja. Oba simptoma lahko odpravimo z nekoliko spremenjeno prehrano in ukinitvijo slabih razvad, kot je kajenje. Pomaga tudi, če v času uporabe Kamagre ne pijemo kave, sploh pa ne alkohola.

Druge težave

Načeloma je stranskih učinkov pri uporabnikih Kamagre zares malo, kljub temu pa nekateri morda doživijo občutek omotice zaradi povečanih vrednosti dušikovega oksida. Vrtoglavica seveda ni prijetna, zato je v tem primeru z uporabo izdelka bolje prenehati.

Za resnejše težave se šteje sprememba vida, ki se lahko izkaže v napačnem dojemanju barv, ali deloma zamegljen vid. Če pride do tovrstnih težav, se je vsekakor treba obrniti na svojega zdravnika in nemudoma prenehati z uživanjem izdelka, ki je to povzročil.

Nekaj nasvetov

Da bi bila vaša spolna moč na primerni ravni in bi tudi zdravila in dodatki bolje delovali v primeru težav z erekcijo, se bolj zdravo prehranjujte, opustite kajenje in alkohol ter v svojo dnevno rutino vključite vadbo ali daljše sprehode.

O meni

Mirko

Mirko

Moje ime je Mirko. Najrašji imam potovanja in fotografiranje dragocenih trenutkov.