Zanimivosti

Kako deluje Kamagra: vse, kar morate vedeti

Kako deluje Kamagra
Mirko
Avtor: Mirko

Imate težave z erekcijo, ki vam uničuje zaseben del življenja in vas spravlja v slabo voljo? K sreči je za to na voljo precej enostavna rešitev, ki jo verjetno že poznate. To je Kamagra, o kateri je bilo povedanih že toliko lepih reči s strani zadovoljnih uporabnikov.

Verjetno pa vas zanima tudi kako deluje in ali bo delovala tudi pri vas. V nadaljevanju sledi vse glede nastanka in motenj erekcije ter kako doseči maksimalno izboljšanje. Pomagate lahko tudi sami, Kamagra pa bo poskrbela za vse ostalo.

Kamagra je eno izmed zdravil za erektilno disfunkcijo, ki vsebuje učinkovino sildenafil citrat. Za erektilno disfunkcijo ali impotenco je značilna nezmožnost doseganja in vzdrževanja erekcije, Kamagra pa tako kot sorodna zdravila deluje na eno komponento za nastanek in vzdrževanje erekcije.

V nadaljevanju preberite, kako deluje in kaj morate vedeti, preden vzamete Kamagro.

Zakaj pride do težav z erekcijo?

Do težav z doseganjem erekcije pride iz različnih razlogov. Gre za dokaj naraven proces, saj se s to težavo sooča že skoraj vsak drugi moški po 40. letu.

Slab vpliv na doseganje erekcije pa imajo tudi:

  • nezdrav način prehranjevanja,
  • kajenje,
  • alkohol,
  • staranje,
  • premalo gibanja (slaba telesna pripravljenost).

Če povežemo vse skupaj v celoto, kaj hitro vidimo, od kod težave. K sreči pa obstaja rešitev zanje in tej rešitvi se je doslej priklonilo že več milijonov zadovoljnih moških po celem svetu. Imenuje se Kamagra.

Kakšno je delovanje Kamagre?

Kamagra s svojo učinkovino sildenafil deluje kot zaviralec encima fosfodiesteraze-5. Obstaja več glavnih komponent pri razvoju erekcije, in sicer: dušikov oksid, fosfodiesteraza-5, gvanilat ciklaza in ciklični gvanozin monofosfat (cGMP). Dušikov oksid se sprosti iz živčnih končičev v enem delu penisa kot odgovor na spolno stimulacijo. Kamagra, tako kot druga zdravila, ne more delovati brez spolnega vzburjenja.

Kopičenje dušikovega oksida stimulira gvanilat ciklazo, da sintetizira cGMP (ciklični gvanozin monofosfat). Fosfodiesteraza-5 preprečuje kopičenje cGMP tako, da ga razgradi. Sildenafil, aktivna snov v Kamagri, se veže na ta encim in preprečuje napad cGMP – zahvaljujoč temu se cGMP kopiči, gladke mišice penisa se sprostijo, stisnejo krvne žile, poveča se pretok krvi in ​​tako pride do erekcije.

Kamagra bi morala začeti delovati po 45 minutah peroralnega zaužitja, njeno delovanje pa traja od 4 do 6 ur, kar je dlje kot velja za nekatera druga zdravila, ki vsebujejo sildenafil.

Na kaj paziti pred uporabo Kamagre?

Preden se lotite jemanja Kamagre, morate poznati nekaj smernic, ki vam jih temeljiteje predstavljamo v nadaljevanju.

1. Nadzor

Težava s tem zdravilom je, da v državah, kjer ni zakonito, ni nadzora nad njegovo prodajo. Zato spletna mesta, ki ga preprodajajo, ne napišejo natančne sestave, Tako ne morete biti prepričani, da zaužijete sildenafil citrat in ne kaj drugega. Če gre res za sildenafil citrat, je delovanje Kamagre dokazano in deluje, kot je opisano.

2. Odmerek

Kamagro včasih najdemo v odmerkih 200 mg – sicer je največja količina sildenafila v zdravilih za erektilno disfunkcijo 100 mg, zato bodite previdni pri jemanju večjega odmerka in se obvezno posvetujte z zdravnikom.

3. Druga zdravstvena stanja

Kamagre, tako kot vseh drugih zdravil, ki vsebujejo sildenafil, se ne sme jemati z zdravili ali pripravki, ki vsebujejo nitrate. Ker dušik sodeluje pri nastanku erekcije, se ti dve presnovni reakciji srečata in lahko pride do zapletov.

Ne kombinirajte zdravila Kamagra in drugih zdravil za erektilno disfunkcijo, da se izognete prevelikemu odmerjanju ali zaradi interakcij z zdravilnimi učinkovinami. Ker taka zdravila delujejo na širjenje krvnih žil, se obvezno posvetujte z zdravnikom, če imate kakšno bolezen srca in obtočil, da preprečite nadaljnje zaplete.

Čeprav je Kamagra morda manj znana kot druga zdravila za erektilno disfunkcijo, deluje na istem principu in vsebuje učinkovino, podobno ali enako nekaterim drugim zdravilom. Njena prednost je v tem, da ima manj dokazanih stranskih učinkov in je cenejša od drugih zdravil, vendar ni zakonita v vseh državah, zato je lahko nevarno, če jo kupujete na spletnih mestih, ki niso zakonsko urejena.

Katere oblike Kamagre poznamo?

Izdelek za bolj trdno in daljšo erekcijo pod znamko Kamagra je na voljo v različnih oblikah. Lahko si omislite klasične tablete ali pa morda bombone. Na voljo so tudi šumeče tablete in v zadnjem času vsekakor najbolj priljubljena oblika – Kamagra gel.

Zakaj je Kamagra gel tako priljubljen? Vsekakor zaradi izjemno hitrega delovanja, saj prične delovati že 15 minut po zaužitju. Priročno pakiranje poskrbi, da ga imate lahko vedno s seboj, je pa tudi nadvse enostaven za uživanje. Hkrati je na voljo v več okusih in ne povzroča odpora kot morda pri nekaterih, ki se težje soočajo z uživanjem tablet.

Koliko časa Kamagra deluje?

Delovanje je odvisno od tega, kateri izdelek zaužijemo. Vsekakor med najhitrejše sodi gel, ki zagotavlja trdno in dolgotrajno erekcijo do 3 ure. Tablete začnejo delovati po 45 minutah do ene ure, a je njihov čas delovanja kar do 6 ur. Seveda znova odvisno od tega, kateri izdelek zaužijemo, saj je tudi Kamagra tablet nekaj različnih vrst. Določene delujejo tudi do 8 ur.

Pred nakupom vedno preverite, da kupujete originalen izdelek, pred uporabo pa pozorno preberite navodila za uporabo. Izdelkov za izboljšanje erekcije naj ne jemljejo srčni in kronični bolniki, ne da bi se o tem prej posvetovali s svojim zdravnikom, ki bo znal določiti tudi izvor njihovih težav z erekcijo. V določenih primerih je zanjo lahko kriva tudi kakšna prikrita bolezen.

O meni

Mirko

Mirko

Moje ime je Mirko. Najrašji imam potovanja in fotografiranje dragocenih trenutkov.